sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kookostoscalla kuorrutetut mutakakkuneliöt - Mudcakepieces with coconut tosca

Hei pitkästä aikaa !

Leivontatauko onkin ollut aikamoinen.. Mutta tänä viikonloppuna onkin leivottu senkin edestä! Tässä ensimmäiset tuotokset eli kookostoscalla päällystetyt mutakakkuneliöt. Ensimmäistä kertaa kookostoscaa tein, mutta ei se paljoa kauratoscasta eroa. Mutta herkullisia tuli, ja maistajien mukaan paranevat vain vanhetessaan! ;-) Ihania leivontahetkiä !

Resepti n.20 kpl
Mutakakkutaikina
300g voita
6 dl sokeria
4 kananmunaa
1rkl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
2 dl kaakaojauhetta
4 dl vehnäjauhoja

  • Sulata voi. Lisää joukkoon sokeri ja kananmunat yksitellen. Sekoita joukkoon vaniljasokeri,suola,kaakaojauhe ja vehnäjauhot.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun n.25x35cm:n uunivuokaan. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 min.

Kookostoscakuorrute
75 g voita
200 g kookoshiutaleita
1 dl vaaleaa siirappia                                      
2 dl sokeria
1 1/2 dl kuohukermaa

  • Sulata voi kattilassa. Lisää kookoshiutaleet,siirappi,sokeri ja kerma. Anna kuorrutteen kiehua kokoon n.5 min. Levitä kakun päälle ja paista vielä 10 min.
  • Anna kakun jäähtyä ja leikkaa sitten 20 neliöksi. 




The recipe about 20 pieces

Mudcake
300 g butter
6 dl sugar
4 eggs
1 tbsp vanilla sugar
1/2 tsp salt
2 dl cocoa powder
4 dl wheat flour

  • Melt the butter. Add sugar and eggs one by one. Whip with vanilla sugar,salt,cocoa powder and whear flour.
  • Cover 25x35 cm pan with greaseproof paper. Pour the dought into the pan. Bake at 200 degrees/329F for 15 minutes.

Coconut tosca
75 g butter
200 g coconut flakes
1 dl light syrup
2 dl sugar
1 1/2 dl whipped cream

  • Melt the butter in a pot. Add coconut flakes,syrup,sugar and cream. Bring to a boil. Spread the icing on the cake and bake for 10 minutes.
  • Let cool and cut into pieces.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti