lauantai 29. marraskuuta 2014

Piparkakkumausteiset riisisuklaat - Gingerbread-chocolate

Hei!

Joulun lähestyessä (ihmeellistä että kohta on joulukuu!) voi alkaa miettiä kaikkia ihania jouluherkkuja. Tänään tein piparkakkumausteisia riisisuklaita, joista tuli superherkullisia! Resepti on älyttömän simppeli ja nopea. Näitä voi vaikka pistää nättiin pakettiin ja antaa lahjaksi (tai syödä itse...).


Ainesosat 

250 g taloussuklaata
1 dl kuohukermaa
2 rkl voita
1 tl piparkakkumaustetta
7 dl riisimuroja
  • Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
  • Mittaa kattilaan kuohukerma, voi ja piparkakkumauste. Kuumenna. Anna jäähtyä hetki.
  • Sekoita joukkoon riisimurot ja sulatettu suklaa. Lusikoi seosta paperivuokiin ja anna jähmettyä kylmässä. Säilytä myös kylmässä.

Recipe
Ingredients

250 gr chocolate
1 dl heavy cream
2 tbsp butter
1 tsp gingerbreadflavour
7 dl rice krispies
  • Melt the chocolate.
  • Heat the heavy cream, butter and cingerbreadflavour in pot. Cool. Mix together with chocolate and rice krispies.
  • Freeze in the fridge. Enjoy!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti