sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pätkismutakakku - Mintchocolatemudcake

Ihanaa sunnuntai-iltaa !

Jos suurinta herkkuasi ovat pätkikset ja mutakakku, tämä on oikea kakku sinulle ! Helppo ja nopea resepti takaa, että pääset pian nauttimaan tästä ihanuudesta. Kannattaa kokeilla !

Ainesosat

1,5 dl margariinia
150 g pätkiksiä
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2,5 dl fariinisokeria
3 munaa
1 dl maitoa
1 dl pähkinä- tai mantelirouhetta

  • Pingota 24-senttisen irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele pohja ja reunat kevyesti.
  • Sulata margariini ja paloitellut pätkikset kattilassa. Jäähdytä.
  • Yhdistä kaakaojauhe, vehnäjauhot ja leivinjauhe.
  • Vaahdota fariinisokeri ja munat. Lisää margariini-suklaaseos ja kuivat aineet, sekoita.
  • Paista kakkua 175 asteessa uunin keskitasolla n.25 minuuttia. Kakku saa olla hieman "kostea" sisältä.
  • Säilytä kakkua peityttynä jääkaapissa. Parhaimmillaan se on seuraavana päivänä (jos sinne asti maltat odottaa ;-)).

Recipe
Ingredients

1,5 dl margarine (melted)
150 g mintchocolate
2 tbsp dark cocoa powder
1 dl wheat flour
1 tsp baking powder
2,5 dl brown sugar
3 eggs
1 dl milk
1 dl nut- or almondcrush

  • Put greaseproof paper bottom of cake tin and grease the bottom and edges.
  • Melt the margarine and mintchocolate on the pan. Cool.
  • Mix together cocoa powder, wheat flour and baking powder.
  • Whip the brown sugar and eggs. Mix together with margarine-chocolate and dry ingredients.
  • Bake at 175 degrees/347 F  for 25 minutes. The cake is supposed to be little bit "moist". The cake is the best next day if you just can wait. ;-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti